Forever Young


Trauma
Saturday, January 24, 2015  |  5:28 AM  |  0 said
Hi dan assalamualaikum . Have a great day guys. Macam  biasa aku busy. Now bukan busy menghadap buku skrng busy makan,shopping,belajar bawa kereta. Tapi kadang-kadang terpaksa study sebab nk ajar adik aku. Sakit otak nk ingat math,sains etc sunjek menengah rendah. dah 2tahun lebih kot tinggalkan. Ni la padahnya kalau study sebab ada exam. Lepas exam lepas pmr tutup buku tinggalkan semua move on subjek form 4. lol. Jadi pengajarannya bak kat ustaz/ustazah/pakar motivasi "Study kerana Allah,study sbb nak menyampaikan ilmu kepada orang lain. sbb bila kita berkongsi ilmu,automatik ilmu kita Allah tambah dan always ingat dannnnnn kalau orng tu ajar kt orng lain apa yg kita ajar kita dapat pahala. Seee sng Allah nak bagi pahala

Berbalik tajuk kat atas yg acah-acah kes bunuh.. Whatever tajuk memainkan peranan penting dalam penulisan blog. Hahaha,proud you owns ! "poyo" act tajuk tu aku hentam sebab tak tahu nak letak tajuk apa, lol lol lol


Sejak habis SPM ni kerja aku hadap laptop.Selama 2 tahun fokus study bersengkang mata untuk study dan kali ni bersengkang mata untuk tengok movie sampai pagi *taip dengan semangat* .esok pagi bangun dan tengok cermin dan dan dan dannnnnnnnnn kata "mirror,mirror in my wardrobe(on the wall tu zaman snow white),who has the largest panda eyes of them all?(i dont know it doesn't rhyme but heck? nnti mirror jawab "Kau tengah tengok aku(cermin) takkan tak tahu kot? okay tak masuk hahahahhahaha ketawa la ketawa laaaaaaaaa


nampak tak buku ni ? basah kan ?

Buku diatas adalah bahan bukti yg akan dibawa ke mahkamah pada beberapa bulan yang lepas . sekian .  *kejadian di rumah ameer*

'aku tak bersalah wei !' tolonglah aku .

Haritu masa aku tengah syok main game 'farm heroes saga' .* yg lain sibuk study* Tetiba ada makhluk muncul dengan lajunya didepan aku . Mula-mula jerit gak , aaa lipas ! hahaha , kan dah kantoi . Takde aku cuma terkejut je dengan benda alah tu . Dah la muka takleyh blah , menyampah tengok . hahaha .

Buku tu je yg ada depan mata aku . so , aku ambik then tengok lipas tu dah lari  . Then , lipas tu merayap dekat dinding , ha ! kat situ ada tingkap . hahaha , tapi tak sempat nak lari sebab aku dah bunuh dia guna buku tu . macam ?


Sebenarnya takingat nk update pasal ni. Tadi ameer ws ingatkan aku psal kejadian buruk ni.pastu kena bahan.Aku bukan takut tapi geli. TAPI AMEER TAK GUNA TU CAKAP "TAKUT DENGAN GELI TAKDA BEZA" Banyak beza cakap tak beza. Ingat masuk plkn makin baik ni makin jahat tak guna. Bukan sebab dia bahan aku. Dah biasa kena bahan dengan dia tapi semalam dia buat prank call. Mula2 mmg taknak angkat sbb num tu tak kenal dah bnyk kali angkat jelah. akut penting. sekali prank call guna num kawan plkn dia. Kau jaga baik meer kau keluar siap la kau. okayyyyy

ni nak bagi tutorial bunuh lipas :

Ambik buku tersebut , kemudian hempuk sekuat hati sebelum lepaskan , tumbuk sikit agar tahap keyakinan anda terhadap kematian lipas itu tinggi . hahahaha . macam tak guna je ayat . ala nak senang guna ridsect . apa susah , haissh korang ni pun . tapi aku takde ridsect sebab tu buat gitu . bahahaha .

so , kesudahannya . aku tak bersalah . yg bersalah lipas tu la sebab ganggu aku . gambar lipas ? keadaan mayat sangat mengerikan . tidak elok untuk tatapan umum . sekian . hahaha

Jab nak bagi satu gambar 

Asal dia nampak pendek. hahahaha. Terasa aku ni lagi tinggi, Hahahahaha.Okay. Idk bila aku start sayang dia, tapi tapi aduh aku sayang dia sangat, tapi ak boleh sayang sangat nnti hati sakit kalau ada apa-apa berlaku. macam dengan ex aku dulu hacur hatikuuu melihat kau curangi aku haha........

i cant promise a perfect relay.were different from others.we never meet,date but as long as were both trying to make this work.i'll stay.i will fight for you as long as yo're willing to fight for me?boleh yad?promise to me never let me go when things get hard.even when things get rough,please fight for me?i wont ask for much,just stay loyal and stay real with me k biy?and im trying to be that girl that can make other boys jealous of you because you have me :p lol gedik yg amat






Thanks for reading :)




Past  |  Future