Forever Young


Trauma
Saturday, January 24, 2015  |  5:28 AM  |  0 said
Hi dan assalamualaikum . Have a great day guys. Macam  biasa aku busy. Now bukan busy menghadap buku skrng busy makan,shopping,belajar bawa kereta. Tapi kadang-kadang terpaksa study sebab nk ajar adik aku. Sakit otak nk ingat math,sains etc sunjek menengah rendah. dah 2tahun lebih kot tinggalkan. Ni la padahnya kalau study sebab ada exam. Lepas exam lepas pmr tutup buku tinggalkan semua move on subjek form 4. lol. Jadi pengajarannya bak kat ustaz/ustazah/pakar motivasi "Study kerana Allah,study sbb nak menyampaikan ilmu kepada orang lain. sbb bila kita berkongsi ilmu,automatik ilmu kita Allah tambah dan always ingat dannnnnn kalau orng tu ajar kt orng lain apa yg kita ajar kita dapat pahala. Seee sng Allah nak bagi pahala

Berbalik tajuk kat atas yg acah-acah kes bunuh.. Whatever tajuk memainkan peranan penting dalam penulisan blog. Hahaha,proud you owns ! "poyo" act tajuk tu aku hentam sebab tak tahu nak letak tajuk apa, lol lol lol

Sejak habis SPM ni kerja aku hadap laptop.Selama 2 tahun fokus study bersengkang mata untuk study dan kali ni bersengkang mata untuk tengok movie sampai pagi *taip dengan semangat* .esok pagi bangun dan tengok cermin dan dan dan dannnnnnnnnn kata "mirror,mirror in my wardrobe(on the wall tu zaman snow white),who has the largest panda eyes of them all?(i dont know it doesn't rhyme but heck? nnti mirror jawab "Kau tengah tengok aku(cermin) takkan tak tahu kot? okay tak masuk hahahahhahaha ketawa la ketawa laaaaaaaaa


nampak tak buku ni ? basah kan ?

Buku diatas adalah bahan bukti yg akan dibawa ke mahkamah pada beberapa bulan yang lepas . sekian .  *kejadian di rumah ameer*

'aku tak bersalah wei !' tolonglah aku .

Haritu masa aku tengah syok main game 'farm heroes saga' .* yg lain sibuk study* Tetiba ada makhluk muncul dengan lajunya didepan aku . Mula-mula jerit gak , aaa lipas ! hahaha , kan dah kantoi . Takde aku cuma terkejut je dengan benda alah tu . Dah la muka takleyh blah , menyampah tengok . hahaha .

Buku tu je yg ada depan mata aku . so , aku ambik then tengok lipas tu dah lari  . Then , lipas tu merayap dekat dinding , ha ! kat situ ada tingkap . hahaha , tapi tak sempat nak lari sebab aku dah bunuh dia guna buku tu . macam ?


Sebenarnya takingat nk update pasal ni. Tadi ameer ws ingatkan aku psal kejadian buruk ni.pastu kena bahan.Aku bukan takut tapi geli. TAPI AMEER TAK GUNA TU CAKAP "TAKUT DENGAN GELI TAKDA BEZA" Banyak beza cakap tak beza. Ingat masuk plkn makin baik ni makin jahat tak guna. Bukan sebab dia bahan aku. Dah biasa kena bahan dengan dia tapi semalam dia buat prank call. Mula2 mmg taknak angkat sbb num tu tak kenal dah bnyk kali angkat jelah. akut penting. sekali prank call guna num kawan plkn dia. Kau jaga baik meer kau keluar siap la kau. okayyyyy

ni nak bagi tutorial bunuh lipas :

Ambik buku tersebut , kemudian hempuk sekuat hati sebelum lepaskan , tumbuk sikit agar tahap keyakinan anda terhadap kematian lipas itu tinggi . hahahaha . macam tak guna je ayat . ala nak senang guna ridsect . apa susah , haissh korang ni pun . tapi aku takde ridsect sebab tu buat gitu . bahahaha .

so , kesudahannya . aku tak bersalah . yg bersalah lipas tu la sebab ganggu aku . gambar lipas ? keadaan mayat sangat mengerikan . tidak elok untuk tatapan umum . sekian . hahaha

Jab nak bagi satu gambar 


Asal dia nampak pendek. hahahaha. Terasa aku ni lagi tinggi, Hahahahaha.Okay. Idk bila aku start sayang dia, tapi tapi aduh aku sayang dia sangat, tapi ak boleh sayang sangat nnti hati sakit kalau ada apa-apa berlaku. macam dengan ex aku dulu hacur hatikuuu melihat kau curangi aku haha......... haha tapi si cerewet ni buka bf aku pun :') just ttm tapi sayang dia weh. Mahu frust lagi kalau dia ada orang lain,hahahaha.................





Thanks for reading :)


.
Monday, November 17, 2014  |  10:28 AM  |  0 said
Hm lamanya aku tak update blog hahaha iBusy k iBusy. Busy menghasilkan Adipose tissue dalam badan. Hak hak

Pejam celik pejam celik SPM dah nak habis. Tinggal seua paper killer paper yg aku benci.Lagi satu soalan SPM tahun ni semua KBAT yg tak sangka math pun solan kbat. Asdfghjkl  asdfghjkl asdfghjkl Onion Head Emoticons 44bayangkan soalan addmath macam soalan math kbat mmg cb yg buat kertas soalan tu ahh kan.wehhhhhhh huwarghhhh hm ken ai krai. Onion Head Emoticons 28Dahla aku kena jawab kat bilik kesihatan terpisah dgn girlprends.emm cewdih tahu.Kaki ni la haih sebelum paper sains sukan tolonglah baik.Nak naik tangga nak jawab dgn classmate.Sad Aqilah iz sad. Aqilah iz really really really sad to the power of infinity. Tak lain dan tak bukan, pasal exam,Spm,kaki yg tak baik lagi Haih. Sedihhhhhhhhhhhhhhhh 
Onion Head Emoticons 82

Kaki ni haritu kat sekolah pitam tah macam mana kaki terpusing sampai tisu koyak.pfft.sakit sumpah.Jalan tempang,nk bersukan,jog takleh.Nk jalan jauh tak boleh stress cb aku dah biasa jalan semua.Ni kena duduk diam-diam.pfft la.Haritu pergi dp dgn lesbo dioang pergi main bowling,roller blade semua aku duduk diam tgk diorang main.tal guna tak guna sgt tak guna.then pergi karok. Aku tak nyanyi pun. Aku duduk je sambil fikir pasal kaki and my life yg buat aku makin stress. Futile. Kalau ikutkan hati nak je aku ambik microphone tu jerit kuat2 Onion Head Emoticons 68 Tapi taknak ah, aku kene control ayu.Kahkah.
..............................
BELUM HABIS LAGI SBB RINDU NK TAIP PANJANG2 AND UHH RASA MACAM LOG JE DIARY AKU.



Malam tadi mood sangatlah down.masalah dtg bergolek-golek. Aku tak tahu kenapa Menangis,menangis dan menangis itulah yang mampu aku buat bila terasa down.Ppukul 3 pagi keluar ambil angin tetiba aku jadi berani.sehinggalah aku nampak 3 ekor katak kat tepi pasu-_-yuckssss .aku geli menatang tu .

semalam terlalu banyak aku fikirkan masalah yang melanda .Aku terfikir masalah belajar , kawan dan jugak relationship,kaki.kekadang , aku cuba lari dari semua tu . cari kawan kat wechat , borak-borak , gaduh-gaduh manja gitu tapi semalam segala-gala hancur punah bila masalah tu datang tanpa diduga hanya kerana dua orang manusia yang tak bertanggungjawab lukakan hati aku.Uhh,dari pagi kot aku moody :')

Bila duk tsk tsk sorang-sorang , maka ramai lah yang duk wechat bagai . kesayangan lah katakan . Pujuk punya pujuk apa , kan . tapi dalam ramai-ramai yang duk pujuk bagi nasihat bagai , hanya sorang je aku layan.Satu-satunya sepupu aku yg aku rapat.Dia voice chat ngan aku . Bagi nasihat merapu buat aku tetiba rasa nak gelak . Lepas tu punya perangai buruk dia , dia karaoke kat wechat aku . Nyanyi lagu baik-baik sayang . alahai sweet nak matilah pakcik . His name Amir but I call him pakcik , he call mak cik also -..-' Dia cakap muka aku comel. okay fine , kita sebaya ! Lastly , dia record lagu dikir barat kau tahu . Lagu tu lawak giler kut . Bagi aku dia tu pandailah happykan orang dengan lawak senget dia . untung siapa dapat dia . Even kami hanya sepupu yg comel , tapi aku dah anggap dia macam diari aku tempat aku luahkan masalah.Puih puih puih.Haha

Aku sedih kejap je . Tak lama . Aku menangis kejap , pastu diam . Bila ada seseorang yg faham , memang sedih tu cepat terubat . Bukan nak mintak simpati ke apa , kekadang bila aku tak cakap aku sedih pun ada yang datang . Aku bila takde mood aku takkan cakap banyak , hanya orang tertentu je yg faham .


btw , Amir aka Dr Ramesh , terima kasih sebab okaykan makcik . Terima kasih sebab cemarkan wechat makcik dengan suara katak pakcik . hahaha . seriously , best kawan dengan pakcik . As you promise me , raya tahun depan pakcik nak bagi duit raya.50 rinnggit k you alls. .Yeye je pakcik tu-_-



  





Thanks for reading :)




Past  |