Forever Young


The End
Thursday, May 25, 2017  |  5:43 AM  |  0 said
Assalamualaikum.Hiii. sudah lama tak ber blogger. Do you guys miss me😶

END OF IT.Okay,i know you guys understand what i mean.Well..the end of it,actually i decided to end the stupid thingy lah kan.Bila aku dah letih pretending happy..So now i'll start my new life again.Accept the fact that impossible is impossible so i should grab other opportunities yang selama ni aku dah abaikan.Seriously dah rasa macam bodoh acting like that before.Actually i feel like i've waste lot of my time,bermain masa dengan useless people just like that.Time aku dah start move on kau tetiba cakap sayang.cant forget me bla bla and bla. Percaya la juga walaupun tak mungkin. Kau cerita orng tuduh kau konon kau curi barang motor. Dalam marah aku kesian jugak kat kau,nk jugak dgr cerita kau. guess what?harini tetiba kau kata aku kawan kau sahaja.Dahtu semalam,kelmarin kau tergedik gedik panggil aku sayang kenapa?kelmarin kau konon kata tak boleh lupakan aku bagai..DRAMA HEBAT KAU WEH. dan sedikit sebanyak its hurt me again and again..and you act like nothing happen.Do you ever think abt me just one time?:')

Hey, have to reveal the truth?Don't you wanna know who i am?it's a nightmare to know me ya know. I'm a human who adore purple thingy and emo thingy damn much.i'm neither kind nor evil.I'm undescribeable person.I'm a mystery one.Banyak pulak list ni.Ohmai.HAHA.Right now i'm listening to a track of Avenged sevenfold's songs.They are all awesome,so you know how i am now?i'm not well, but i never feel awesome like this before.K abaikan grammatical error and what else,it is just i'm trying to express my awesomeness feeling gitu. lol. haha~ seriously guys avenged sevenfold is awesome.

And now,i feel nothing to do with a feeling called love,and even with that strange guy i mentioned  before.Rasa macam membodohkan diri sendiri and baru tersedar yang he's not good enough for me.Stupid stop it today to die.but ya i still love him weh x.x.Aku ada habit yang tak berapa nak elok mungkin because of i love emo thingy so kalau aku bad mood or feel uneasy or what, i will act in silence and aku suka draw my eyes with eyeliner setebal mungkin...kinda like emo..Yes it is.My soul is empty..for now eh...it's something missing.Should grab a person and cry on the shoulder..i dont know..weh empty weh..fill it fill it.Have no appetite,still can't give out a smile.so i'm not okay. *shoot the head*Hey you ..well,i'm not going to kill you now so don't worry..you can run away from my life peacefully in hurry.I'm not going to shoot you.Just let me leave, die and dissapear from ur life.
#lifeless, is it. so yeah, that's it. what de eh. go to die eh?


Haha, abaikan entry ini.Have a nice day before you die people.Seize the day.





Thanks for reading :)


Trauma
Saturday, January 24, 2015  |  5:28 AM  |  0 said
Hi dan assalamualaikum . Have a great day guys. Macam  biasa aku busy. Now bukan busy menghadap buku skrng busy makan,shopping,belajar bawa kereta. Tapi kadang-kadang terpaksa study sebab nk ajar adik aku. Sakit otak nk ingat math,sains etc sunjek menengah rendah. dah 2tahun lebih kot tinggalkan. Ni la padahnya kalau study sebab ada exam. Lepas exam lepas pmr tutup buku tinggalkan semua move on subjek form 4. lol. Jadi pengajarannya bak kat ustaz/ustazah/pakar motivasi "Study kerana Allah,study sbb nak menyampaikan ilmu kepada orang lain. sbb bila kita berkongsi ilmu,automatik ilmu kita Allah tambah dan always ingat dannnnnn kalau orng tu ajar kt orng lain apa yg kita ajar kita dapat pahala. Seee sng Allah nak bagi pahala

Berbalik tajuk kat atas yg acah-acah kes bunuh.. Whatever tajuk memainkan peranan penting dalam penulisan blog. Hahaha,proud you owns ! "poyo" act tajuk tu aku hentam sebab tak tahu nak letak tajuk apa, lol lol lol


Sejak habis SPM ni kerja aku hadap laptop.Selama 2 tahun fokus study bersengkang mata untuk study dan kali ni bersengkang mata untuk tengok movie sampai pagi *taip dengan semangat* .esok pagi bangun dan tengok cermin dan dan dan dannnnnnnnnn kata "mirror,mirror in my wardrobe(on the wall tu zaman snow white),who has the largest panda eyes of them all?(i dont know it doesn't rhyme but heck? nnti mirror jawab "Kau tengah tengok aku(cermin) takkan tak tahu kot? okay tak masuk hahahahhahaha ketawa la ketawa laaaaaaaaa


nampak tak buku ni ? basah kan ?

Buku diatas adalah bahan bukti yg akan dibawa ke mahkamah pada beberapa bulan yang lepas . sekian .  *kejadian di rumah ameer*

'aku tak bersalah wei !' tolonglah aku .

Haritu masa aku tengah syok main game 'farm heroes saga' .* yg lain sibuk study* Tetiba ada makhluk muncul dengan lajunya didepan aku . Mula-mula jerit gak , aaa lipas ! hahaha , kan dah kantoi . Takde aku cuma terkejut je dengan benda alah tu . Dah la muka takleyh blah , menyampah tengok . hahaha .

Buku tu je yg ada depan mata aku . so , aku ambik then tengok lipas tu dah lari  . Then , lipas tu merayap dekat dinding , ha ! kat situ ada tingkap . hahaha , tapi tak sempat nak lari sebab aku dah bunuh dia guna buku tu . macam ?


Sebenarnya takingat nk update pasal ni. Tadi ameer ws ingatkan aku psal kejadian buruk ni.pastu kena bahan.Aku bukan takut tapi geli. TAPI AMEER TAK GUNA TU CAKAP "TAKUT DENGAN GELI TAKDA BEZA" Banyak beza cakap tak beza. Ingat masuk plkn makin baik ni makin jahat tak guna. Bukan sebab dia bahan aku. Dah biasa kena bahan dengan dia tapi semalam dia buat prank call. Mula2 mmg taknak angkat sbb num tu tak kenal dah bnyk kali angkat jelah. akut penting. sekali prank call guna num kawan plkn dia. Kau jaga baik meer kau keluar siap la kau. okayyyyy

ni nak bagi tutorial bunuh lipas :

Ambik buku tersebut , kemudian hempuk sekuat hati sebelum lepaskan , tumbuk sikit agar tahap keyakinan anda terhadap kematian lipas itu tinggi . hahahaha . macam tak guna je ayat . ala nak senang guna ridsect . apa susah , haissh korang ni pun . tapi aku takde ridsect sebab tu buat gitu . bahahaha .

so , kesudahannya . aku tak bersalah . yg bersalah lipas tu la sebab ganggu aku . gambar lipas ? keadaan mayat sangat mengerikan . tidak elok untuk tatapan umum . sekian . hahaha

Jab nak bagi satu gambar 

Asal dia nampak pendek. hahahaha. Terasa aku ni lagi tinggi, Hahahahaha.Okay. Idk bila aku start sayang dia, tapi tapi aduh aku sayang dia sangat, tapi ak boleh sayang sangat nnti hati sakit kalau ada apa-apa berlaku. macam dengan ex aku dulu hacur hatikuuu melihat kau curangi aku haha........

i cant promise a perfect relay.were different from others.we never meet,date but as long as were both trying to make this work.i'll stay.i will fight for you as long as yo're willing to fight for me?boleh yad?promise to me never let me go when things get hard.even when things get rough,please fight for me?i wont ask for much,just stay loyal and stay real with me k biy?and im trying to be that girl that can make other boys jealous of you because you have me :p lol gedik yg amat






Thanks for reading :)




Past  |